Termék cseréje vagy visszafizetése

A kézbesítés után 14 napon belül visszaküldheted a terméket, amelyet kérésed alapján kicserélünk vagy visszatérítünk. Amint a termék visszaérkezik hozzánk, 10 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat vagy kicseréljük kérésed alapján. A visszaküldés költségét nem térítjük vissza. Mielőtt visszaküldöd a terméket, mindenképpen küldj egy e-mailt a Kapcsolat oldalunkon megadott e-mail címre, ahol leírjuk a visszaküldés menetét.

Abban az esetben, ha gond van a kapott termékkel jelezd e-mailben, ha pedig sérülten érkezett, fotózd le és mindenképpen küldd el a képet az e-mail címünkre és találunk megoldást a problémára. Ha kézbesítéskor már látod, hogy a csomag kívülről sérült, írjatok a futárszolgálattal jegyzőkönyvet a helyszínen és azt is küldd el.

Amennyiben a termék valóban hibás vagy sérült, biztosítunk csereterméket és a hibás terméket nem kell részünkre visszaküldened, valamint a csere termék szállítási költségeit is mi álljuk.

Ha nem érkezett meg a rendelésed, kérünk, elsőként ellenőrizd, hogy a rendelésnél biztosan jó szállítási címet adtál-e meg. Amennyiben minden adat megfelelő, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.